Kako sa pola eura do dobitka od preko 7.000 eura?

Abaz iz Ključa zna kako

Kako sa pola eura do dobitka od preko 7.000 eura?

Sponzorski tekst

Kladionica Williams - WWin uvijek je mislila na korisnike, a ni u budućnosti se ništa neće promijeniti. Gotovo da nema mjeseca kada ne objavimo neki nevjerovatni dobitak na WWin, a tako je i ovaj put.

Jednostavno otvorite www.wwin.com u pregledniku Vašeg telefona i igra može početi. Tako jednostavno, a savršeno, zar ne? Kad ovome dodamo ponudu u kojoj se možete kladiti mjesec dana unaprijed, do 150 razrada po utakmici, 20.000 live utakmica mjesečno, i to sve uz video prenos utakmica na vašem mobilnom telefonu, užitak klađenja je zagarantovan.

Naravno, tu je sada i nova igra na ovim prostorima, a to je Lucky Six Bingo, Loto 5/48, Loto 7/48 koja se igra uživo. A, da bi užitak bio zagarantovan svako izvlačenje ide uživo uz predivne hostese. Sa 1 € možete osvojiti čak 100.000 eura.

Tako je igrač iz Ključa s uloženih 0,5 € ostvario nevjerovatni dobitak od 7.143,86 € na Lucky Six Bingu Uživo, odigravši listić na WWin-u.

300.000 registrovanih korisnika. Provjerite zašto? Na Vama je samo odabrati svoje parove i – odigrati listić! Doslovce sve imate na dlanu…

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi