Kakva šteta: Pogodio sve i svašta, a zbog Džeke neće spavati

Da je Džeko izveo penal...

Kakva šteta: Pogodio sve i svašta, a zbog Džeke neće spavati

Roma je večeras na Giuzeppe Meazza stadionu porazila Inter sa 3:1 u okviru italijanske Serije A.

I, dok su svi u Romi zadovoljni zbog osvojena tri boda, jednom kladioničaru iz Bosne i Hercegovine večeras nije do života.

Naime, on je odigrao danas jedan veoma dobar listić na kojem je pogodio sve i svašta, osim 'Džeko daje gol'. Sigurno da bi se on večeras radovao da trener Rome baš nedavno nije odlučio da Dijamant više neće izvoditi penale, pa je ba zbog toga loptu uzeo Perotti pred kraj meča i pogodio sa jedanaest metara. Dakle, da je Džeko uzeo loptu, teško je vjerovati da bi u kratkom periodu promašio tri vezana penala.

Dobitak je bio, za naše uslove vrtoglavih, 4.271 KM.

Eh, Perotti i Spalletti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije