Kakvo tijelo! Ovo je nova Neymarova djevojka

Najseksepilniji model

Kakvo tijelo! Ovo je nova Neymarova djevojka

O. Lekić
Teme:

Najskuplji fudbaler svijeta Neymar na sedmom je nebu. 

Iako se na samom startu epizode u novom klubu Paris Saint-Germainu suočio sa problemima, posebno nakon sukoba sa Edinsonom Cavanijem, čini se to Neymara ne brine previše. Posebno otkako je uspio 'upecati' najseksipilniji model. 

Kako prenose inostrani mediji, nova ljubav brazilskog fudbalera je manekenka Barbara Palvin. Ova atraktivna ljepotica je u prošlosti zavela brojne poznate frajere poput Lewisa Hamiltona, pjevača One Directiona Nialla Horana, a njezinom šarmu očito nije odolio ni Neymar. 

Da među njima postoji nešto svjedoči i to što je Barbara "uhvaćena" kako u pet ujutro izlazi iz stana novog igrača Paris Saint-Germaina. 

Ako je Brazilac sa ženama nježan kao i s loptom, onda je Barbara uistinu sretnica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi