Karleuša obrisala tweet i posvetila video navijačima Fenera

Uz prigodnu poruku

Karleuša obrisala tweet i posvetila video navijačima Fenera

Mnogo pažnje medija privukla je jučerašnja poruka Jelene Karleuše, srbijanske muzičke zvijezde i supruge fudbalera Bešiktaša Duška Tošića, koju je uputila Robinu van Persieju.

"R. van Perise je jedan glupi ku*kin sin. Nadam se da ćeš slomiti nogu, šu**ino!", napisala je Jelena i to nakon što je Holanđanin isprovocirao njenog supruga Tošića, koji je burno reagovao i dobio crveni karton.

Van Persie se jučer nije proslavio na utakmici protiv Bešiktaša gdje je provocirao i  svoje velike prijatelje, a navijači Fenerbahčea su stali u njegovu zaštitu i napali srbijansku pjevačicu kojoj su prijetili preko poruka i komentara.

Poznata kao osoba koja kaže sve što misli i koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, Jelena je prvo obrazložila zbog čega je obrisala 'sporni' tweet, a zatim je snimila i specijalni video za navijače rivalskog Fenerbahčea.

"Duško me zamolio da obrišem svoj tweet o Van Persieju, i ja sam to učinila. Samo hoću da kažem da ne volim prljave igrače. Poljupci za sve navijače Bešiktaša", napisala je Karleuša.

Nedugo nakon toga, uslijedio je video u čijem opisu piše: "Poruka za navijače Fenerbahčea: Žao mi je, ne mogu da vas čujem jer me je*eno ne zanima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi