Karleuša odgovorila navijačima Bešiktaša
Foto: EPA

"Molimo te bez seksa s Duškom"

Karleuša odgovorila navijačima Bešiktaša

E. Čaušević

Navijači turskog Bešiktaša imali su neobičnu molbu za suprugu Duška Tošića pred završnicu turske Superlige.

Naime, navijači kluba iz Istanbula nadaju se da će njihov tim odbraniti titulu prvaka, ali u samom finišu sezone vodit će veliku borbu sa drugoplasiranim Basaksehirom. Jedan navijač Bešiktaša je putem Twittera poslao poruku Jeleni Karleuši koju je zamolio da nema seks sa svojim suprugom dok ne završio sezona u Turskoj.

U naredne tri sedmice prvak u Turskoj će biti odlučen, a navijači žele da igrači Bešiktaša što više čuvaju svoju energiju. Nekoliko dana nakon ove molbe oglasila se i Karleuša koja je odgovorila navijačima turskog velikana.

"Ne mogu sada njima da objasnim, ne znam koliko znaju engleski ili srpski, a na turskom stvarno ne znam kako da im kažem da ja sada nisam u stanju ni da se nakašljem, a kamoli da imam seks", rekla je Karleuša za srbijanske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi