Kendall Jenner bi mogla opasno da posvađa Ronalda i Neymara

Borba za njenu ljubav

Kendall Jenner bi mogla opasno da posvađa Ronalda i Neymara

E. Škorić

Neymar i Cristiano Ronaldo nisu rivali kao Portugalac i Lionel Messi, no izgleda da bi mogli postati neprijatelji.

Jedna žena mogla bi da pojača intenzitet njihovog rivalstva. Kendall Jenner se nedavno spominjala kao potencijalna djevojka Cristiana Ronalda, no manekenki je sada bliži Neymar.

Brazilski napadač Barcelone objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se nalazi u društvu Kendall. Istina je da Neymar ima djevojku, ali tabloidi su odmah počeli da prave ljubavne afere i teorije zavjere.

Jenner je navodno oduešvljena Ronaldovim 'lajkovima' na društvenim mrežama, otkrila je da joj se dopada Portugalac, ali sada stvar postaje komplikovana i bit će zanimljivo pratiti stvari koje se tiču zvijezda Reala i Barce, a koje se dešavaju izvan sportskih terena.

Osim na terenu, očito žele nadmašiti jedne duge i u ljubavnom životu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi