Khedira je malo pretjerao: Nije ni EA Sport svemoćan

Žalio se na svoju frizuru

Khedira je malo pretjerao: Nije ni EA Sport svemoćan

Njemački fudbaler Sami Khedira još je jedan u nizu fudbalera koji nisu zadovoljni novom verzijom FIFA-e.

Mnogo fudbalera se u posljednjih nekoliko sedmica žalilo EA Sportu putem Twittera. Većina njih bila je nezadovoljna zbog slabe ocjene na novoj verziji, ali Khedirin problem je očito drugačije prirode. 

On se također oglasio putem Twittera, a imao je primjedbu za svoju frizuru. 

"Hej EA Sport, zaista mi je drago što vam se sviđa moja duga kosa, ali moram vas obavijestiti da već dvije godine nosim kratku frizuru", napisao je preko Twittera Khedira, a na ovo iz EA Sporta sigurno neće imati adekvatan odgovr jer je očigledno u pitanju njihov propust. Naravno, i Khedira je sigurno malo pretjerao jer je gotovo nemoguće upratiti imidže svih fudbalera svake godine. 

Podsjetimo, nova FIFA je izašla krajem prošlog mjeseca, a za sada se mnogo fudbalera žalilo na ocjene, a ljubitelji igrice žalili su se na pojedine situacije na terenu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi