Kladioničar dobio nevjerovatnu ponudu od legendarnog Kahna

Nakon što je zbog Sanea ostao bez bogatstva

Kladioničar dobio nevjerovatnu ponudu od legendarnog Kahna

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala proteklog utorka mogli su uživati u utakmici osmine finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Monaca koji je završen pobjedom domaće ekipe sa 5:3.

Ipak, meč sa Etihada nisu svi upamtili po lijepom jer je jedan kladioničar po imenu Marvin ostao bez velikog dobitka u posljednjim minutama igra. Naime, on je tu noć odigrao da će Atletico savladati Bayer sa 4:2 što je na kraju i bio rezultat, te da će City biti bolji od Monaca rezultatom 4:3.

On je u 82. minuti počeo da slavi veliki dobitak jer je City vodio sa 4:3, ali je tada Leroy Sane uništio njegove snove kada je pogodio za 5:3. Da se rezultat nije mijenjao Marvin bi danas bio bogatiji za nešto manje od 35.000 eura.

Nakon što je čuo za ovu vijest na društvenim mrežama Sane se preko Twittera obratio kladioničaru, te mu je poručio da mu je žao što je ostao bez svog novca. Ipak, nakon svega oglasio se legendarni Oliver Kahn koji je Marvinu ponudio nevjerovatnu utješnu nagradu.

"Dragi Marvine, čuo sam za tvoju tužnu priču. No, ja imam za tebe nešto. Kladionica Tipico i ja te šanjemo u Monaco na revanš meč protiv Manchester Cityja. Avionske karte, hotel, VIP ulaznice su na naš račun. Nadam se da će te ovo barem malo usrećiti", napisao je Kahn. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi