Kladioničar iz malog bh. grada ostvario dobitak godine!

Listić o kojem mnogi sanjaju

Kladioničar iz malog bh. grada ostvario dobitak godine!

O. Lekić

Nedjelja je dan koji će vječno ostati u pamćenju jednom kladioničaru iz Šamca, koji je ostvario nesvakidašnji dobitak na kladionici.

On je odigrao sistem sa šest fiksnih parova i razradom 8/10, pri čemu je pogodio devet parova i na ulog od 20 KM je ostvario fantastičan dobitak u iznosu od 49.223 KM.

Kladioničar iz Šamca je lako mogao i do maksimalnog dobitka od 214.304 KM, ali je zakazao Leicester koji nije uspio pobijediti Huddersfield, na šta je tipovao.

S obzirom da je to bio jedini promašeni par na ovom sistemu, igrač iz Šamca je postao bogatiji za gotovo 50.000 KM, a u nastavku pogledajte kako izgleda listić o kojem sanja svaki ljubitelj igara na sreću ovog tipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi