Klub pred ispadanjem, a Fletcher se hvali Lamborginijem

Steven Fletcher

Klub pred ispadanjem, a Fletcher se hvali Lamborginijem

Napadač Sunderlanda, Steven Fletcher, odlučio se pohvaliti na jednom od svojih profila na društvenim mrežama.

Naime, škotski fudbaler se poput mnogih svojih kolega u današnjem fudbalu počastio sa skupocjenim Lamborghinijem Aventadorom i tako izazvao burne reakcije navijača Sunderlanda. 

Navijači su izrazili nezadovoljstvo zbog činjenice da je Fletcher ove sezone ne bilježi dobre partije u dresu Sunderlanda, ali unatoč tome uživa u autu kojeg si većina neće moći priuštiti do kraja života.

U odbranu Fletchera stao je njegov menadžer koji je u izjavi za tamošnje medije istakao kako njegov igrač uopšte nije stavio sliku na internet već su to napravili ljudi iz kompanije koja mu je prodala auto. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.