Ko je dama sa derneka bh. reprezentacije?

Pjevačica Granda na privatnoj zabavi

Ko je dama sa derneka bh. reprezentacije?

M. Šljivak

Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine nedavno su se na pripremama pred kvalifikacije maksimalno opustili uz alkohol i narodnjake.

U videu koji se pojavio, veliki broj bh. košarkaša uživa uz pjesmu na privatnom derneku, gdje ih je zabavljala zvijezda srbijanske GRAND produkcije, Aleksandra Bursać.

Radi se o jednoj od mnogobrojnih zvijezdi ovog šoua, koja se pojavila u drugoj sezoni 2005. godine, ali nije uspjela da uđe u veliko finale, kao ni tri godine kasnije.

Međutim, to joj nije smetalo da napravi karijeru. Ova 28-godišnja pjevačica je rado viđena po narodnjačkim klubovima, a bh. košarkaši su je odlučili pozvati na privatnu zabavu, gdje ih je zabavljala velikim hitovima narodne muzike.

Kao i većina pjevačica koje se bave ovom vrstom muzike i Aleksandra ima često provokativne nastupe, no uglavnom na njima izvodi "hitove" ostalih poznatih izvođača.

Bh. reprezentativce je na videu počastila pjesmom od Svetlane Ražnatović, poznatije kao Ceca, ali ne sumnjamo da je bilo i mnogo drugih pjesama.

Vjerovatno smo jedina selekcija čiji košarkaši derneče u jeku priprema, pa će nakon eventualnog neuspjeha ponovo drugi biti krivi za to.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi