Koke je otišao baš predaleko s novom slikom na Instagramu

Neke stvari ipak nisu za javnost

Koke je otišao baš predaleko s novom slikom na Instagramu

O. Lekić
Teme:

Španski fudbaler Koke jedan je od onih koji su veoma aktivni na društvenim mrežama, ali se ipak čini da je otišao predaleko s posljednjom fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Koke je na fotografiji sa svojom djevojkom Beatriz Espejel, a s obzirom na ugao iz kojeg je napravljena, privukla je veliki broj komentara fanova koji su zaključili da je ona nastala za vrijeme seksa mladog para.

"Je li to pao prvi gol u novoj sezoni?", jedan je od najzanimljivijih komentara na Kokeovoj fotografiji.

Inače, lijepa Beatriz ovih dana boravi u Hrvatskoj gdje je posjetila Ultru u Splitu, a stigla je obići i Zagreb, Plitvice i još neke atraktivne turističke destinacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi