Komična Facebook prepirka Cro Copa sa navijačicom

Odgovorom je 'nokautirao'

Komična Facebook prepirka Cro Copa sa navijačicom

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović ozbiljno je 'zaratio' sa jednom navijačicom na svom Facebook profilu.

U statusu koji je napisao, Cro Cop je govorio o tome da je pozvao Fedora na oproštajnu borbu, da bi potom dobio komentar koji ga je, očigledno, poprilično naljutio.

Jedna navijačica je podrugljivo upitala Filipovića "da li u Guinessovoj knjizi rekorda postoji kategorija za najviše oproštajnih borbi", aludirajući na to da je Mirko Filipović već nekoliko puta imao "oproštajne" borbe nakon kojih se uvijek vraćao u ring, da bi potom dobila brutalan odgovor.

Cro Cop je u odgovoru bio pomalo vulgaran, a uzvratio je pitanjem "postoji li u Guinessovoj knjizi rekorda kategorija za guranje nosa tamo gdje mu nije mjesto", nakon čega je dodao kratku poruku sadržaja "Ništa zlonamjerno".

Njihova prepirka je za kratko vrijeme postala pravi hit na internetu, a u nastavku pročitajte kako je Cro Cop odgovorom 'nokautirao' navijačicu koja se odvažila da ga provocira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije