Košarkaš je prošlost: Iggy sada Beckhama bacila na koljena

Voli tamnopute muškarce

Košarkaš je prošlost: Iggy sada Beckhama bacila na koljena

E. Škorić

Iggy Azalea bila je u vezi s košarkašom Los Angeles Lakersa, no sada je svoju sreću pronašla s igračem NFL ekipe New York Giantsa.

Iggy je s Nickom Youngom, sada već bivšim mladim košarkašem Lakersa, bila prije nego je upoznala muzičkog producenta Ljaya Curriea.

Kada je i u njemu ponestalo žara, potisnula se dalje, prema Odellu Beckhamu, igraču NFL ekipe New York Giants. Navodno je vatreno u njihovim "malim noćnim ratovima", Iggy je pronašla idealnog muškarca i pokušava ga zadržati.

Ona izgleda voli tamnopute sportiste, a oni njen neodoljivi izgled. Sve u svemu, čini se da prije ili kasnije shvati da 'to nije to', pa se postavlja pitanje kada će Beckham postati njen idući bivši momak. Vidjet ćemo do kada će trajati njihova veza.

Young je sada već davna prošlost, mada je ne tako davno uživao u zagrljaju zgodne Iggy, australsko-američke reperice čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi