Košarkaš Partizana posjetio Cimirota u Solunu

Bh. reprezentativac u zanimljivom društvu

Košarkaš Partizana posjetio Cimirota u Solunu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Gojko Cimirot još uvijek je igrač grčkog PAOK-a iako se špekuliše da će karijeru nastaviti u Njemačkoj.

Cimirot se nalazi u Grčkoj gdje će se pripremati za narednu sezonu, ali još uvijek nije poznato da li će ostati u PAOK-u ili će karijeru nastaviti u njemačkoj Bundesligi.

Bh. reprezentativac je jučer imao zanimljivog gosta jer ga je posjetio kapiten KK Partizan Novica Veličković. Srbijanski košarkaš nalazi se u Solunu na odmoru, a tu priliku je iskoristio da posjeti i druži se s bh. reprezentativcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi