Krajinović i Nina uživaju u stanu kojeg su dobili od Novaka

Krajinović i Nina uživaju u stanu kojeg su dobili od Novaka

E. Škorić

Srbijanski teniser Filip Krajinović svojevrsna je senzacija u svijetu tenisa.

Krajinović je igrao finale Mastersa u Parizu, gdje ga je ipak zaustavio Amerikanac Jack Sock. No, i pored toga je Krajinović napravio veliku stvar, te je trenutno glavna sportska ličnost u Srbiji.

Njegov trener Petar Popović otkrio je kako mu je svojevremeno Novak Đoković dao stan na korištenje.

U luksuznom dijelu Novog Beograda se nalazi Novakov stan u kojem pored Filipa uživa i njegova djevojka Nina. 

"Srbija je mala država, a svi njeni teniseri su jako bliski. Prije početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri sa Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama. Znate, Novak je oduvijek vjerovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu", rekao je Popović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi