Kreirajte paket bankarskih usluga u UniCredit Bank

Po svom izboru

Kreirajte paket bankarskih usluga u UniCredit Bank

Sponzorski tekst

Prateći potrebe klijenata i nastojeći im olakšati poslovanje, UniCredit Bank je uvela novi paket MODULA, koji klijentima omogućuje samostalno kreiranje sadržaja bankarskih proizvoda i usluga u okviru paketa.

Ovim je UniCredit Bank prva banka na tržištu BiH koja svojim klijentima omogućuje slobodan izbor u definiranju paketa, a čija konačna cijena ovisi o samom sadržaju koji klijent odabere.

Prilikom ugovaranja MODULA paketa, klijent u osnovnom setu proizvoda i usluga dobiva tekući račun, beskontaktnu Debit Mastercard karticu i m-ba mobilno bankarstvo, dok preostale proizvode i usluge klijent sam bira i dodaje te na taj način ostvaruje znatne godišnje uštede u odnosu na cijene njihovog pojedinačnog korištenja.

UniCredit Bank posebno vodi računa o klijentima treće životne dobi kojima nudi još povoljniju cijenu za korištenje MODULA paketa, dok su studenti u potpunosti oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje.

Korisnici JES! paket-računa UniCredit Bank, prvog paketa bankarskih proizvoda i usluga na BiH tržištu, nadalje zadržavaju sve pogodnosti korištenja, dok ponudom MODULA paketa UniCredit Bank pomiče granice u prilagođavanju stvarnim potrebama postojećih i novih klijenata, te postavlja nove izazove u tržišnoj utakmici unutar bankarskog sektora. 

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,8 milijarde KM i kapitalom od 753,8 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 77 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2017.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država. UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije