Larissa ponovo na djelu

Larissa ponovo na djelu

Niko nije iskoristio minulo Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Južnoj Africi kao paragvajska ljepotica Larisa Riquelme.

Zgodna starleta je mečeve svoje reprezentacije pratila na glavnom trgu u Asunsionu, a telefon marke Nokia E71 držala u grudnjaku.

Kasnije se ispostavilo da je sve bio jednostavno isplaniran marketinški trik. Međutim, lavina popularnosti je krenula...

Mundijal je prošao, ali Larisa nema namjeru da se zaustavi na svojih "5 minuta slave". Već je potpisala nekoliko unosnih ugovora sa sponzorima, ali da želi da ostane popularna i dugo nakon SP u Južnoj Africi, i da je spremna na sve u tom cilju, pokazuje i gostovanje u dva južnoamerička "talk-show" programa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.