Lijepi strah: Pogledajte šta je Akinfenwa uradio saigraču!

Ružio ga, pa mu oteo loptu

Lijepi strah: Pogledajte šta je Akinfenwa uradio saigraču!

Sigurno ste se u proteklih nekoliko godina upoznali sa likom i djelom Adebayom Akinfenwom, vjerovatno najkrupnijim fudbalerom današnjice.

Ovaj napadač Wimbledona je danas sa svojim klubom izborio plasman u treći rang engleskog fudbala, a bio je strijelac pogotka u 11. minuti sudijske nadoknade kojim je navijačima donio veliko slavlje.

Samom izvođenju jedanaesterca prethodila je jedna nesvakidašnja scena, kojoj se ne možemo ne nasmijati.

Robusni Akinfenwa je prišao svom saigraču, uzeo mu loptu iz ruku i pri tome ga propisno "naružio". Jednostavno, jasno mu je poručio da ne pomišlja da izvede jedanaesterac, jer je on taj koji će to učiniti, milom ili silom.

Adebayo Akinfenwa je, srećom, pogodio sa bijele tačke za 2:0 i veliki uspjeh Wimbledona, a bilo bi interesantno vidjeti šta bi se desilo da je kojim slučajem promašio. Tačnije, zanima nas da li bi se iko usudio da mu prigovori...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti