"Lijepo je kada i djevojka nešto dobije na kladionici"

Igrala na Leicester

"Lijepo je kada i djevojka nešto dobije na kladionici"

E. Škorić

Neočekivana titula Leicestera obogatila je na desetine lukavih kladioničara.

Kladionice su stavile Leicester uoči početka sezone na zadnje mjesto, odnosno s najvišim koeficijentom za eventualnu titulu.

Tako je bilo hrabrih ljudi koji su iskoristili tu ponudu, koja je iznosila 5000/1 na Leicester. Među sretnicima je i 20-godišnja Karishma Kapoor.

Ona je britanskom Mirroru otkrila da je zaradila na osnovu Leicesterove titule. Dobila je 10.000 funti na samo dvije uložene funte. Tiket je uplatila osmog avgusta prošle godine u Ladbrokes kladionici

"Kladim se dosta, ali najveći dobitak bio mi je 50 funti. Bila sam kod bake sa porodicom u avgustu i svi su pričali samo o nogometu. Ja sam čitav život fan Leicestera, baš kao i moja porodica. Odlučili smo da pogledamo online ponudu i nismo mogli odoljeti kada smo vidjeli da je 5000/1 na Leicester. Odlučili smo da uplatimo sitno, pa šta bude", prisjeća se Karishma.

"Dobro će mi doći novac, student sam i pomoći će mi puno. A želim i da idem na neku utakmicu Leicestera u Ligi prvaka. Povest ću i mog brata Sahila", dodala je.

Kazala je da je u Leicesteru prava ludnica već mjesecima.

"Atmosfera u gradu je zaista dobra i svako je sada uz Leicester. Svi su uzbuđeni, svi daju podršku ekipi i zastave kluba su na svakom uglu", kazala je.

"Djevojke nisu sklone klađenju, ali lijepo je, za promjenu, kada i neka djevojka nešto zaradi od kladionice", otkriva sretna kladioničarka, koja slavi duplu krunu - titulu Leicestera i 10.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije