Ljepotica zbog koje svi jedva čekamo Mundijal u Rusiji

Anastasija se sprema

Ljepotica zbog koje svi jedva čekamo Mundijal u Rusiji

E. Škorić

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bit će puno navijača, dobrog nogometa, ali i dobrih žena.

Paragvajka Larissa Riquelme je u Južnoafričkoj Republici blistala i postala je zvijezda zbog kontroverznih fotografija, kasnije joj je ta popularnost puno toga donijela.

U Rusiji bi mogla da blista Anastasija Kvitko, koju na Instagramu već prati preko pet miliona ljudi. Živi u Miamiju, no namjerava posmatrati utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. 

Svojim izgledom će definitivno uljepšati dan mnogima kada se pojavi na Mundijalu, a mediji će imati puno materijala za objavu u rubriku 'nogomet i ljepotice'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi