Lord Somersby's Bridge 2015.

Iskustvo vrijedno sjećanja

Lord Somersby's Bridge 2015.

Sponzorski tekst

Legenda kaže da je Lord Somersby kroz historiju organizovao zabave kojima su svi željeli da prisustvuju i o kojima se dugo pričalo. Među takvima je i Lord Somersby's Bridge, mjesto najbolje zabave tokom ljeta 2015. 

Raznovrsni sadržaji su iz noći u noć privlačili mnogobrojne posjetioce na preuređeni Eiffelov most na Skenderiji i uspijevali zadovoljiti njihove ukuse. Na mostu su se izvodile predstave, učila se salsa, gostovali su regionalni izvođači, od grupa i bendova Sevdahbaby, Bad Copy, Skroz, Makao, Dvadesetorica pa do Marka Louis-a i DJ-a Valide.

Cijelom gradu je udahnut dašak Somersby svijeta. Tramvajska stajališta uređena po uzoru na Somersby imanje sa ljuljaškama i mjestom za napraviti najbolji #friendsie, privlačila su pažnju građana i turista i uspješno nadopunila priču sa Eiffelovog mosta.

Do idućeg ljeta i nove prilike za partijanje u lordovskom stilu, let's #friendsie na https://www.facebook.com/SomersbyBosniaHerzegovina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti