Lord Somersby's bridge, mjesto najbolje gradske zabave

Lord Somersby's bridge, mjesto najbolje gradske zabave

Sponzorski tekst

Od ukupno 14 sarajevskih mostova samo jedan nudi nevjerovatnu zabavu! Spremite se da i ovoga ljeta na Eiffelovom mostu u centru grada uživate u opuštenoj atmosferi, dobroj muzici i zabavi, koju garantuje Lord Somersby.

Od 12. do 20. augusta Eiffelov most na Skenderiji doživjet će potpunu transformaciju i postati Lord Somersby's Bridge, mjesto najbolje gradske zabave! Mjesto gdje se mogu susresti poznata lica i mediji, uživati u   pivskim brendovima kompanije Carlsberg, uključujući svakako i tri neodoljiva cider okusa: Somersby borovnica, jabuka i kruška, plesati salsa i slušati dobra muzika. No to nije sve! Posjetitelji trajnu uspomenu sa nezaboravne zabave na mostu mogu ovjekovječiti besplatnom fotografijom sa najboljima prijateljima, u okviru zanimljive aktivacije brenda Somersby #Let's friendsie.

Ulaz na Lord Somersby's Bridge je besplatan do ponoći, dok se u provodu dalje, do u sitne noćne sate, može uživati plaćanjem ulaznice od 5 KM. Svaki dan Lord Somersby šalje i svoj oldtimer u obilazak top lokacije grada i svojim izabranicima dijeli pozivnice za naredno veče. Svi oni koju dobiju pozivnicu imaju rezrevisan besplatan provod i nakon ponoći. Kako galantno, zar ne?!

„Već treću godinu kompanija Carlsberg BH ima zadatak da Lord Somersby's Bridge učini najposjećenijim mjestom u gradu koje privlači brojne posjetitelje magijom kvalitetne zabave uz mogućnost uživanja u Carlsberg okusima. #Let's friendsie je osnovna ideja ovogodišnje Somersby kampanje koja promovira značaj zajedničkih trenutaka u društvu najboljih prijatelja, što na Lord Somersby's Bridge-u i nudimo“, poručio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH.

Svakoga dana u periodu od 16 do 19 sati bit će upriličen Happy Hour, namijenjem onima koji tragaju za predahom nakon napornog radnog dana, dok su večernji sati rezervisani za live nastupe vrhunskih bendova. 

Repertoar izgleda ovako: 12.08. Perpetuum Mobile, 13.08. Crne Mambe,  14.08. The Babe Barbarella, 15.08. Pochko & New Primitives, 16.08. Salsa night, 17.08. Jakša Jordes &DJ, 18.08. Tanja &Oktobar 1864, 19.08. Vatra i 20.08. Sevdahbaby.

Više informacija saznajte od Somersby družine koja kruži po gradu u Oldtimer-u ili posjetite Facebook stranicu Somersby. Let's friendsie!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi