Lovren i njegova porodica dobili prijetnje smrću
Foto: EPA

Konačno odlučio da otvori dušu

Lovren i njegova porodica dobili prijetnje smrću

E. Čaušević

Defanzivac Liverpoola, Dejan Lovren, nalazi se danas u centru pažnje engleskih medija.

Naime, Lovren je danas na svom Instagram profilu objavio da je dobio poruku od nepoznate osobe koja prijeti da će ubiti njega i njegovu porodicu. Hrvatski fudbaler je odlučio odmah to da prijavi policiji, a poruku je objavio na društvenim mrežama kako bi samim tim poslao poruku osobi koja ga uznemirava.

"Ne mogu da ignorišem kada se prijeti mojoj porodici. Ne mogu i neću to prihvatiti", kratko je napisao Lovren.

Ovu priču odmah je objavio i ugledni BBC koji je osudio anonimnu osobu koja je poslala ovakvu poruku. Engleski mediji su odmah poručili da se ona mora pronaći, te kazniti za nimalo bezazlene prijetnje. Nakon što se Lovren oglasio navijači Liverpoola su počeli slagati kockice njegove loše forme.

Lovren već neko vrijeme ne pruža partije kakve se od njega očekuju i znalo se da ima privatnih problema. Klopp je nakon Tottenhama otkrio da Lovren ima problema, ali niko nije ni slutio da je riječ o ovako bolesnim prijetnjama. No, hrvatski igrač je stao tome u kraj, te je sada sve otkrio u javnosti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi