Luda noć u Napulju: Maradona slavio do duboko u noć

Nakon što je proglašen počasnim građaninom Napulja

Luda noć u Napulju: Maradona slavio do duboko u noć

Legendarni Diego Maradona je neko ko se zna dobro zabaviti. Čovjek koji je i u igračkim danima bio poznat kao ljubitelj dobrog provoda ni ovaj put nije razočarao.

Naime, Maradona je boravio u Napulju jer mu je ovaj grad odao veliko priznanje.

Maradona je zbog svojih igara u Napoliju, ali i zbog svoje velike ljubavi prema ovom italijanskom gradu proglašem počasnim građaninom Napulja.

Mali zeleni je, naravno, znao to dobro proslaviti. Prvo je u restoranu "udario" po žestokom piću i uz pjesmu svog društva slavio do duboko u noć.


A zatim se proslava nakon preselila na ulice Napulja, a Maradona se u jednom trenutku našao i na krovu jednog kombija gdje je nastavio sa svojom pjesmom.


Legendarni Argentinac je za Napoli igrao od 1984. do 1991. godine, te je ovu ekipu predvodio do dvije titule prvaka Italije, Kupa Italije 1987. godine i UEFA Kupa 1989. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi