Luizova mama poslala poruku za Aguera

"Jadna beba nije uradila ništa"

Luizova mama poslala poruku za Aguera

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja jučer su upisali pobjedu na gostovanju protiv Manchester Cityja rezultatom 3:1.

Mrlju na jučerašnji derbi na Etihadu bacio je sukob igrača obje ekipe u samom finišu utakmice. Aguero je "krvnički" faulirao Luiza nakon čega je nastao haos na terenu. Argentinski fudbaler je dobio direktan crveni karton, a pravio se da mu nije jasno zašto je isključen.

Nakon svega oglasila se i mama Davida Luiza koji je bio meta Argentinca. Ona je poručila Agueru da nema razloga da glumi malu bebu.

"Ne razumijem njegovo čuđenje kada je dobio crveni karton. Jadna beba nije uradila ništa", napisala je Luizova mama na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi