Lukaku nasamaren kao nikad

Šala na račun Belgijanca

Lukaku nasamaren kao nikad

Belgijski reprezentativac Romelu Lukaku nije mogao ni zamisliti da ga na igrici FIFA može pobijediti djevojka. 

Lukaku je na jednom promotivnom događaju organizovanom pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj imao FIFA okršaj sa Cécile De Gernier, fudbalerkom ženske belgijske reprezentacije, međutim nasamaren je kao nikad u životu. 

Iako je napadač Evertona prvi postigao pogodak, ubrzo je drugim joystickom tajno počeo upravljati najbolji igrač svijeta u ovoj popularnoj igrici i nije dugo trebalo čekati da se desi munjevit preokret. 

U trenutku dok je mislio da zapravo igra protiv Cécile De Gernier nije bio ponosan previše na svoje vještine sa joystickom.


Romelu Lukaku suffers when playing FIFA game --) by situacijeliga

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi