Ma kakvo iznenađenje: Igrač Bosne dobio poklon od Rakitića

"Kad brat pošalje"

Ma kakvo iznenađenje: Igrač Bosne dobio poklon od Rakitića

O. Lekić

Osim nadaleko poznatog fudbalskog umijeća, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić još jednom je na djelu pokazao i kako ima veliko srce.

Na svojoj koži to je osjetio i fudbaler visočke Bosne Dino Dizdarević. On je, naime, dobio dvoje pari kopački na poklon od zvijezde Barcelone, koja očigledno i dan danas s dvije noge čvrsto stoji na zemlji i koliko god može svoje poznanike nastoji obradovati. 

Rakitićev poklon je oduševio i samog Dizdarevića, koji je sve to fotografisao i postavio na društvene mreže, uz opis: "Kad brat pošalje".

Dizdarević inače ima 28 godina i od ovog ljeta nosi dres Bosne. Interesantno, regionalni mediji su mu dodijelili titulu najzgoznijeg balkanskog fudbalera na Instagramu, a navodno ju je zaslužio odličnim stilom, isklesanim tijelom i zaraznim osmijehom. 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi