Mami uzdahe: Atraktivnoj teniserki 'smetaju' gaćice

Ponovo dominira

Mami uzdahe: Atraktivnoj teniserki 'smetaju' gaćice

O. Lekić

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova objavila je provokativnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. 

Prije samo nekoliko dana Cibulkova (28) se porazom od Amerikanke Stephens oprostila od nastupa na US Openu, koji joj najmanje odgovara od svih Grand Slamova, a možda bi imala i više uspjeha da je posvećena samo tenisu.

Inostrani mediji pišu kako ova zanosna teniserka ima još jednu ljubav, modu. Ona u slobodno vrijeme radi i kao model, a posljednji editorijal koji je snimila zagolicao je maštu njezinim mnogobrojnih obožavatelja. I to zato što na sebi nije imala - gaćice. 

Poznato je da Cibulkova slovi za jednu od najatrktivnijih teniserki današnjice. Gdje god se pojavi, mami muške uzdahe... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi