Maradona: Moja pozivnica za Messijevo vjenčanje se zagubila

Legendarni argentinski fudbaler

Maradona: Moja pozivnica za Messijevo vjenčanje se zagubila

D. Rakanović

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona izjavio je da se njegova pozivnica za vjenčanje Lionela Messija zagubila negdje. 

Messi je u petak u Rosariju oženio svoju devojku iz djetinjstva Antonnellu Roccuzzo, a na vjenčanje nije pozvao Maradonu. 

Vjenčanju je prisustvovalo 260 zvanica i čak 150 novinara iz cijelog svijeta.

"Čestitam Messiju, on zna koliko ga volim. Moja pozivnica za vjenčanje se sigurno zagubila negdje, ali moj stav prema Messiju se neće promijeniti. On je dobar sportista i odličan momak", rekao je Maradona.

Maradona i Messi su sarađivali kada je Diego bio selektor reprezentacije Argentine na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, ali Argentina nije uspjela ostvariti zapažen rezultat.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi