Maradona: Nije istina da je policija intervenisala

Ponovo se sukobio sa djevojkom?

Maradona: Nije istina da je policija intervenisala

E. Čaušević

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona jučer je otputovao u Madrid kako bi večeras pružio Napoliju podršku protiv Reala na Santiago Bernabeu.

Napoli večeras u Madridu igra meč osmine finala Lige prvaka, a legendarni Argentinac odlučio je doputovati u glavni grad Španije kako bi podržao svoj nekadašnji klub. Ipak, Maradonin dolazak ni ovaj put nije mogao proći bez skandala jer su španski mediji objavili da je nakon njegove svađe s djevojkom morala intervenisati i policija. 

"Želim da vam kažem da je istina da se s porodicom nalazim u Madridu i večeras ću iz sveg srca navijati za Napoli. No, ono što pišu mediji u Španiji je laž. Policija nije dolazila niti je bilo pritužbi da smo preglasni i da se svađamo. Ja imam zaista predivan život, a oni neka pričaju šta god hoće", rekao je Maradona za italijanske medije.

Maradoni ovo nije prvi put da je optužen da ima "zategnut" odnos sa Rocio Olivom koja je duplo mlađa od njega. Prije nekoliko godina pojavio se video na kojem se vidi da Argentinac nasrće na nju, a Mali Zeleni se kasnije "vadio" da joj je samo želio izbiti mobitel iz ruku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi