Maradona smatra da su ga kćerke prevarile

Odlučio ih tužiti

Maradona smatra da su ga kćerke prevarile

E. Škorić

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona tužio je kćerke za koje smatra da su ga prevarile.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena bio je poznat po svojim genijalnostima na terenu, a nakon karijere je u centar pažnje uglavnom dolazio zbog raznih skandala.

Sada je odlučio da tuži kćerke Dalmu (30) i Gianninu (28), pošto smatra da su mu ukrale dio bogatstva i da su novac stavljaje na svoje raćune. 

Osim toga, Mali zeleni tuži i bivšu suprugu Claudiju, majku spomenutih djevojaka. Pokušat će preko svog advokata riješiti ovaj slučaj, a sumnja da su ga kćerke prevarile za 1.45 miliona funti.

Maradona je trenutno trener Al Fujairaha, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a tokom nevjerovatne karijere igrao je za Barcelonu, Boca Juniors i Napoli. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi