Naosvajao se trofeja u Ligi prvaka

Marcelo dodao novi detalj na svoju poznatu tetovažu

Brazilski fudbaler Marcelo iza sebe ima sezonu iz snova u Real Madridu.

Ovaj lijevi bek je prvo osvojio titulu prvaka Španije, da bi sezonu krunisao na najbolji mogući način - osvajanjem Lige prvaka.

Marcelo, koji je u Real stigao 2007. godine, u Cardiffu je već treći put osvojio Ligu prvaka sa kraljevskim klubom, pa je samim tim ponovo 'zaposlio' svog tattoo majstora.

Kada je prvi put osvojio ovo takmičenje (2014.), Marcelo je na nozi istetovirao trofej Lige prvaka, što je kasnije postala tetovaža po kojoj je posebno poznat. 

Ispod trofeja je bilo ispisano "2014", da bi prošle godine dodao i "2016". Danas je odlučio svojoj tetovaži dodati novi detalj, tačnije novu godinu osvajanja - 2017.

Marcelo i Real su u posljednje četiri godine tri puta osvojili Ligu prvaka, a ako ovako nastave, Brazilac bi se mogao "išarati" u godinama koje dolaze.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije