Marin objavom na Instagramu razbjesnio navijače Partizana

Slavlje uz pjesmu Zvezde

Marin objavom na Instagramu razbjesnio navijače Partizana

O. Lekić

Fudbaleri Olympiacosa sinoć su u Beogradu savladali Partizan sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka i tako napravili veliki korak ka plasmanu u play-off zonu.

Utakmica je bila visokog rizika, između ostalog zbog činjenice da Partizanov vječiti rival Crvena zvezda i Olympiacos imaju bratske odnose. 

Trojica fudbalera Olympiacosa Marko Marin, Saša Zdjelar i Jagoš Vuković poslije utakmice znali su kako da proslave važnu pobjedu. 

Marko Marin je na svom Intagram profilu podijelio sliku sa Vukovićem i Zdjelarom a u opisu je napisao "Još jedna pobjeda...."

Ovaj stih je dio teksta jedne od Zvezdinih navijačkih pjesama. 

Naravno, navijači Partizana su zasuli objavu negativnim komentarima, dok su Zvezdaši podržali Marina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi