Mayweather partijao u 'gradu grijeha' s golim ljepoticama

Nakon velike pobjede

Mayweather partijao u 'gradu grijeha' s golim ljepoticama

Floyd Mayweather vratio se iz penzije i u spektakularnoj borbi pobijedio Conora McGregora. 

Amerikanac je u meču stoljeća održanom u Las Vegasu pobijedio McGregora tehničkim nokautom u desetoj rundi, a veliku pobjedu je odlučio proslaviti u svom striptiz klubu okružen golim ljepoticama. 

"Floyd Mayweather doći će u svoj striptiz klub oko tri ujutro, a potom će sudjelovati na humanitarnom košarkaškom turniru na UNLV", najavio je novinar Arash Markazi na Twitteru.

Mayweatheru nije prvi put da se opušta partijajući u "gradu grijeha" sa striptizetama. Prošle godine je organizovao tulum na kojem su oko njega brojne žene, naravno polugole, pokazivale svoje plesne sposobnosti, a istovremeno Mayweather je hodao između njih i bacao novčanice od po 100 dolara u zrak i tako sve dok cijeli pod nije bio ispunjen. 

Strptiz bar koji je u njegovom vlasništvu nosi naziv "Cirl Collection." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi