McGregor se hvalio automobilom, pa doživio veliku bruku

Hvalio se tuđim automobilom

McGregor se hvalio automobilom, pa doživio veliku bruku

M. Šljivak

Kontroverzni irski MMA borac Conor McGregor dobro se obrukao pokazujući "novi" automobil.

Najveća zvijezda UFC-a je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji na prednjem dijelu skupocjenog Rolls Roycea, vrijednog čak 240.000 funti.

Ipak, otkriveno je da automobil nije njegovo vlasništvo i da ga je McGregor samo iznajmio.

Agencija koja mu je iznajmila ovaj automobil odlučila je da to više na radi, a McGregor bi mogao platiti i za svu štetu koju je načinio.

"Gazio je po automobilu kao da je njegovo vlasništvo. On više nije dobrodošao u našu kompaniju nakon ovakvog ponašanja i platiće za svu štetu koja je nastala na automobilu", saopšteno je iz kompanije.

McGregor se često voli pohvaliti novim stvarima na društvenim mrežama, a nakon ove blamaže će možda i malo stisnuti kočnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi