Medunjanin s djevojkom na odmoru iz snova

U egzotičnim krajevima

Medunjanin s djevojkom na odmoru iz snova

Bh. nogometni reprezentativac Haris Medunjanin nakon naporne sezone u SAD-u otputovao je na odmor. 

Medunjanin je sezonu u MLS-u kao igrač Philadelphije Union završio s učinkom od dva pogotka i osam asistencija, a kako bi napunio baterije za nadolazeće izazove odlučio je otputovati u toplije krajeve. 

Na svom Instagram profilu Medunjanin je podijelio fotografije koje su nastale na prelijepim tajlandskim ostrvima Phi Phi, a na ovoj egzotičnoj destinaciji zajedno sa njim je i njegova djevojka Izraelka Moran Rahimi.

Par će u narednim mjesecima svoju dugogodišnju vezu krunisati brakom, što je nedavno potvrdio i sam Medunjanin, kazavši, između ostalog, da je došlo vrijeme da se ženi. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi