Meksičke ljepotice očarale sve ljubitelje Formule 1

VN Meksika

Meksičke ljepotice očarale sve ljubitelje Formule 1

E. Ganibegović

Utrka za VN Meksika nam je donijela novog prvaka Lewisa Hamiltona, koji nije imao sjajnu utrku, međutim bez obzira na to stigao je do svoje četvrte titule.

Najbolje vrijeme na utrci je imao talentovani Max Verstappen, koji je bio briljantan i tako stigao do svoje treće pobjede u karijeri. Drugo mjesto je pripalo Valtteriju Bottasu dok se na najnižu stepenicu postolja popeo Kimi Raikkonen u Ferrariju.

Osim odlične utrke, koja je razjasnila pitanje prvaka, još mnogo toga se moglo vidjeti u Meksiku. Najprije se desila zanimljiva situacija, kada je Hamilton vozio zaustavni krug na radio-vezi se pojavio glas njegovog velikog prijatelja, fudbalera PSG-a Neymara. Brazilski napadač mu je čestitao na trijumfu i to javljanjem iz ugodnog pariškog doma. 

To je samo jedna od stvari koja je obilježila sjajni vikend u Meksiku, međutim posebnu pažnju su privlačile meksičke ljepotice, koje su također bile dio odlične organizacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi