Mendoza: Moja ljubav Edin odlazi u Romu

Mendoza tužna zbog Džekinog odlaska

Mendoza: Moja ljubav Edin odlazi u Romu

Dž. Mrakić

Najbolji bh. napadač Edin Džeko, donedavno igrač Manchester Cityja, danas je konačno zaključio pregovore s Romom.

Naš fudbaler će sa „Vučicom“ u narednim danima dogovoriti petogodišnju suradnju, a velika većina bh. javnosti je pozdravila ovaj potez najboljeg strijelca nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ipak, sasvim razumljivo, ima i onih koji su danas bili tužni. Jedna od njih je i Andrea Mendoza, našoj zemlji jako dobro poznata Meksikanka iz Illinoisa i jedan od najvećih fanova našeg reprezentativca, ali i Manchester Cityja.

"Moja ljubav Edin Džeko odlazi u Romu. Nedostajat ćeš mi i uvijek ćeš biti moj najdraži igrač", napisala je, između ostalog, Andrea Mendoza na svom privatnom profilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.