Mertensova djevojka voli seks na neobičnim mjestima

Priznala šta joj se dopada

Mertensova djevojka voli seks na neobičnim mjestima

O. Lekić

Belgijski reprezentativac i fudbaler Napolija, Dries Mertens, igra sezonu iz snova.

Mertens je najzaslužniji za sjajne partije Napolija, a sa 10 postignutih golova nalazi se na četvrtom mjestu liste strijelaca.

Italijanski mediji oduševljeni su njegovim partijama, a u isto vrijeme tvrde da je za Mertensova sve bolja izdanja najzaslužnija ljubav njegovog života, Kat Kerkhofs koja je u nekoliko navrata svojim izjavama šokirala tamošnju javnost.

"U javnosti se ponašam poput dame, no u krevetu sam ekscentrična. Volim to da radim u javnosti, ne neobičnim mjestima. Recimo, poput kabine u vozu, to mi se dopada", izjavila je Kat koja je nedavno smanjila grudi pa je i to komentarisala.

"Morala sam to uraditi, bile su prevelike".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi