Messi još jednom porazio Ronalda, ovaj put van terena

Nastavio se rivalitet dva najbolja igrača svijeta

Messi još jednom porazio Ronalda, ovaj put van terena

E. Čaušević

Rivalitet Lionela Messija i Cristiana Ronalda nastavio se i izvan fudbalskog terena.

Prema pisanju engleskih medija Messi je još jednom uspio da porazi Ronalda, a ovaj put je to bilo prilikom kupovine automobila. Navodno, Messi je nedavno kupio Ferrari 335 Spider Scaglietti za nevjerovatna 32 miliona u Parizu.

Ovaj automobil vozio je Stirling Moss na Grand Prixu na Kubi 1958. godine i ovo je sada zvanično najskuplji automobil na svijetu.

Engleski mediji navode da je novi vlasnik ovog Ferrarija Lionel Messi koji je ponudio više novca upravo od Ronalda. Iako su Messijevi prijatelji demantovali ove navode, iz Ferrarija tvrde da je ovo tačno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi