Messi junior dobio dres reprezentacije

Poklon od Sergija Aguera

Messi junior dobio dres reprezentacije

A. Haznadarević

Napadač Manchester Cityja i argentinske reprezentacije Sergio Aguero, posjetio je porodicu svog reprezentativnog saigrača Lea Messija, te njegovom novorođenom sinu poklonio jedan zanimljiv poklon.

Naime, tek što je rođen mali Thiago, igrač Cityja je napisao na svom Twitter profilu: "Dobrodošao Thiago! Samo jedna stvar, poklonit ću ti dres Argentine. Čestitam Leo".

 

Sada, kada su mu obaveze dozvolile da dođe u posjetu Messijevim, učinio je baš onako kako je i rekao, te se opet, putem iste društvene mreže oglasio poručivši da je "obećanje ispunjeno".

 

Lionel Messi je inače kum Aguerovom sinu Benjaminu, pa je za očekivati da će Leo i Antonella za kuma odabrati upravo Aguera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.