Messi na vjenčanje nije pozvao svog "učitelja"

Argentinska javnost iznenađena

Messi na vjenčanje nije pozvao svog "učitelja"

E. Čaušević

Lionel Messi je odlučio da "stane na ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo.

Messi i Antonella već imaju dva sina, ali su tek nedavno odlučili da svoju vezu krunišu brakom. Vjenčanje će se održati 30. juna u Rosariju rodnom gradu Lea i Antonelle.

Argentinski mediji su prenijeli da će to biti spektakularno vjenčanje sa mnogo zvanica. No, kao i uvijek uspjeli su saznati ko nije dobio pozivnicu na ovaj događaj, a mnogi su vjerovali da hoće.

Naime, Messi je iznenadio javnost u Argentini jer na svoje vjenčanje nije pozvao Diega Maradonu, a s druge strane pozvao je nekadašnjeg predsjednika Milan, Silviha Berlusconija. Ovo je još jedna potvrda da Messijevi i Maradonini odnosi nisu baš najbolji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi