Messi neugodno iznenadio javnost lokacijom svog vjenčanja

Luksuzni hotel u zloglasnom mjestu u Rosariju

Messi neugodno iznenadio javnost lokacijom svog vjenčanja

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi trenutno se nalazi u rodnom Rosariju na zasluženom odmoru nakon još jedne duge sezone.

Messi je prvi dio odmora sa svojom porodicom proveo na Ibizi, a potom je otputovao u Rosarijo gdje će se 30. juna održati njegovo vjenčanje. Messi je nakon dugogodišnje veze sa Antonellom Roccuzzo odlučio konačno da istu ozvaniči brakom, a ceremonija će se održati u njihovom rodnom gradu.

Igrač Barcelone je svoje vjenčanje zakazao za 30. juni, a isto će se održati u luksuznom City Centru u Rosariju. Hotel izgleda zaista spektakularno, no pažnju javnosti privukao je jedan detalj, mjesto na kojem se nalazi ovaj hotel.

Naime, hotel se nalazi naselju koje u Rosariju zvuči za jedno od najgorih, barem što se kriminala tiče. U ovoj reonu vlada banda pod nazivom Los Monos koja je poznata po prodaji droge. Također, u ovoj četvrti je ubijeno više od hiljadu osoba u proteklih pet godina.

Mnoge je iznenadilo što je Messi izabrao baš ovu lokaciju s obzirom da će mnoge svjetske zvijezde prisustvovati njegovom vjenčanju. Argentinac je angažovao veliko osiguranje, a preko 200 policajaca će tu noć biti oko hotela kako bi se spriječio bilo kakav incident.

"Svi smo iznenađeni što se vjenčanje održava baš tu s obzirom da znamo da je Messi jedan od najplaćenijih igrača svijeta. Jednostavno ne mogu da vjerujem da su izabrali ovo mjesto", rekla je 24-godišnja Micaela Llane koja živi u blizini ovog mjesta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi