Messi nije mogao dobiti bolji poklon za 30. rođendan

Ukinuta zatvorska kazna?

Messi nije mogao dobiti bolji poklon za 30. rođendan

E. Čaušević

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi danas slavi svoj 30. rođendan za koji nije mogao dobiti bolji poklon.

Naime, španski mediji objavili su jučer da će zatvorska kazne od 21 mjeseca za Messija zbog utaje poreza najvjerovatnije biti ukinuta. Španski tužitelj je spreman da prihvati novčanu kaznu i u tom slučaju zatvorska kazna će biti poništena.

Kako prenose mediji na Pirinejima Messi će platiti 255.000 eura kao kaznu za utaju poreza, te će biti ukinuta njegova zatvorska kazna koju je dobio prije nekoliko mjeseci. Messijev otaj Jorge će morati platiti 180.000 eura da i njegova kazna bude ukinuta.

Messi je osuđen na 21 mjesec uslovne kazne zatvora nakon što je utvrđeno da je utajio 4,1 milion eura poreza. Argentinac danas slavi svon 30. rođendan i sigurno je nije mogao dobiti bolji poklon.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi