Messi se oglasio povodom računa iz restorana

Navodno platio preko 30.000 eura

Messi se oglasio povodom računa iz restorana

E. Čaušević

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija računa jednog restorana s Ibize kojeg je, navodno, platio Lionel Messi.

Argentinski fudbaler se trenutno sa svojom porodicom i prijateljima odmara na Ibizi nakon duge sezone. Messi se ponovo našao u centru pažnje kada se u javnosti pojavio račun kojeg je on navodno platio u jednom od restoana na Ibizi.

Konobar restorana Cabaret objavio je račun nakon što su Messi i društvo napustili ovo mjesto, a fudbaler Barcelone je, navodno, platio čak 37,330 eura koliko je bilo na računu. Međutim, nakon što se ova priča proširila oglasio se i Argentinac sa briljantnim komentarom na Instagramu.

"Hahah, kakav način da se pričaju sr*nja. Kakav način da se izmišlja i laže. Najslađe mi je što su ljudi povjerovali u sve to", napisao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi