Messi uništio planirani dernek Ronaldove djevojke
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo zabranio djevojci da organizuje zabave

Messi uništio planirani dernek Ronaldove djevojke

O. Lekić

Djevojka Cristana Ronalda Georgina Rodriguez trebala je da organizuje zabavu u Ronaldovoj kući nakon El Clasica u nedjelju. 

Međutim, Lionel Messi je pokvario planove pogotkom u posljednjim trenucima utakmice za pobjedu Barcelone i povratak u borbu za titulu.

Nakon utakmice Ronaldo je naravno otkazao zabavu, a osim toga, zabranio je svojoj djevojci da ubuduće organizuje zabave u njegovoj kući, jer smatra da donose nesreću.

Podsjetimo, da je Real pobijedio u El Clasicu zabava bi faktički bila proslava nove titule, jer bi Kraljevi odmakli šest bodova Barci uz utakmicu manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi