Messi upoznao jednu od najdražih glumica
Foto: EPA

Pohvalio se na Facebooku

Messi upoznao jednu od najdražih glumica

E. Čaušević

Barcelona je sinoć na krilima Lionela Messija savladala na Santiago Bernabeu ekipu Real Madrida sa 3:2.

Katalonci su do pobjede u spektakularnom El Clasicu stigli u posljednjim sekundama utakmice golom Messija. Argentinac je još jednom presudio Real Madridu, a ovaj put je ostavio Barcelonu u trci za odbranu titule prvaka Španije.

Messi je večeras na svom Facebook profilu objavio zanimljivu fotografiju. Argentinac je imao priliku da upozna slavnu američku glumicu Juliu Roberts, koja je jedna od njegovih najdražih glumica.

"Kao dodatak na veliku pobjedu jučer sam imao priliku da upoznam jednu od svojih najdražih glumica, Juliu Roberts", napisao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi