Messi više ne krije: Da, očekujemo sina

Messi više ne krije: Da, očekujemo sina

E. Škorić

Najbolji nogometaš današnjice, Argentinac Lionel Messi, konačno je priznao da očekuje sina. 

Barcelonin napadač u proteklom je vikendu učestvovao na revijalnoj utakmici humanitarnog karaktera na stadionu Atlante u meksičkom Cancunu. Igrao je za Američke zvijezde, koje su, uz dva Messijeva pogotka, s 5:3 savladale Meksičke zvijezde.

 

I nakon te utakmice Messi je priznao da on i njegova djevojka očekuju dijete.

 

"Pokušavali smo držati jezik za zubima, ali riječ je pobjegla. Da, očekujemo dijete. Moja i obitelj Antonelle su izvan sebe. Znamo da će biti dečko", kazao je Messi.

 

Antonella i Messi bi u jesen trebali dobiti dijete, a Messi nije htio priznati novinarima nakon kvalifikacijske utakmice s Ekvadorom da očekuje prinovu. Tada je poogodak proslavio s loptom ispod dresa, aludirajući na  trbuh, no pred novinarima je, do sada, bio hladan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.