Messijev račun iz restorana na Ibizi hit na internetu
Foto: Instagram

Ima se, može se

Messijev račun iz restorana na Ibizi hit na internetu

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi sa svojom porodicom i prijateljima uživa u zasluženom odmoru na Ibizi.

Nakon duge sezone argentinski fudbaler je konačno našao vremena za odmor i nalazi se na Ibizi zajedno sa svojom porodicom, te prijateljima Cescom Fabregasom i Luisom Suarezom. Očito je da uživaju na prelijepoj Ibizi, a to najbolje govori račun kojeg je Messi platio u jednom od restorana.

Naime, konobar restorana Cabaret na Ibizi odlučio je objaviti račun kojeg je Messi platio nakon večere sa svojim prijateljima. Nevjerovatno je da je račun iznosio čak 37,330 eura. Što bi se reklo u našem narodu "Ima se, može se".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi